O NAS

Ubojnia Drobiu Wojszki powstała w 1995 r z inicjatywy kilku producentów drobiu z okolic miejscowości Mońki w województwie podlaskim. Od początku zakład nastawiony był nie na produkcję masową, lecz na produkty wysokiej jakości. Ubojnia szybko zyskała stałych wiernych klientów z którymi współpracuje do dnia dzisiejszego. Zakład zajmuje się ubojem kurczaka brojlera oraz rozbiorem mięsa drobiowego.

Jesteśmy znani na rynku jako firma oferująca towar najwyższej jakości, spełniający najwyższe wymagania klienta. Jest to zasługą metody zero zapasów. Produkcja jest dostosowana do zamówień. Zakład nigdy nie produkuje na zapas co gwarantuje najwyższą jakość i świeżość produktów. Ponadto w zakresie zaopatrzenia w surowiec korzystamy tylko i wyłącznie ze współpracy z fermami właścicieli co pozwala utrzymać kontrole nad pozyskiwanym surowcem na najwyższym poziomie.

Początek lat 2000-2004 to zmiany w zakładzie. Zmniejszyła się liczba udziałowców, zakład został przekształcony w spółkę jawną. W 2004 r zakończono rozbudowę zakładu, modernizację środków transportu oraz wdrożono system zapewniający bezpieczeństwo żywności HACCP. Od tego czasu staliśmy się poważnym partnerem dla najbardziej wymagających odbiorców drobiu na rynku.

CO JEST W NASZEJ OFERCIE?

Wojszki Ubojnia Drobiu

DRÓB

  • Kurczak świeży
  • Kurczak trybowany (płat)
Wojszki Ubojnia Drobiu

PODROBY

  • Wątróbki
  • Serca
  • Żołądki
Wojszki Ubojnia Drobiu

ELEMENTY

  • Ćwiartka tylna
  • Filet z kurczaka
  • Skrzydełka
  • Porcja rosołowa
  • Podudzie
  • Udziec
Przewiń do góry